L'empresa 3digits concedeix dues beques als millors expedients acadèmics del grau d'Enginyeria Informàtica de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

La UIB, a través de la gestió de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (FUEIB), i l’empresa 3digits, amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior (EPS), han lliurat les beques 3digits que reconeixen els millors expedients acadèmics per a alumnes del grau d’Enginyeria Informàtica de la Universitat de les Illes Balears amb l’objectiu d’impulsar la carrera professional i l'excel·lència acadèmica dels joves.

Concretament, aquesta convocatòria ha estat adreçada a l’alumnat a primer curs amb el millor expedient acadèmic i també als que s’hagin graduat l'any acadèmic 2021-22. En aquest sentit, i després de l’anàlisi dels expedients i els mèrits relatius a l’excel·lència dels alumnes i la deliberació per part del comitè de selecció, s’han atorgat les dues beques següents:  

Beca 3digits al millor expedient acadèmic matriculat al primer curs del grau d’Enginyeria Informàtica: Sr. Jorge Lumbreras Camps.

Beca 3digits al millor expedient acadèmic graduat en Enginyeria Informàtica: Sr. Ginés Carreto Picón (no ha pogut assistir a l’acte).

El senyor Javier Pérez, director general de 3digits i exalumne de la EPS, ha explicat que aquets ajuts estan pensats per premiar valors com l’esforç i l’excel·lència dels alumnes, que són essencials dins l’empresa que dirigeix.

L’acte de lliurament ha estat presidit pel Rector de la Universitat de les Illes Balears, Dr. Jaume Carot, i hi han assistit la vicerectora d’Innovació i Transformació Digital, Dra. Lorenza Carrasco; el director general de 3digits, Sr. Javier Pérez; el director de l’EPS, Dr. Gabriel Cardona, i la cap d’estudis del grau d’Enginyeria Informàtica, Dra. Cristina Manresa.

Notícies relacionades: 

https://fueib.org/es/fundraising/577/proyecto/curso/20/beca-3digits-en-ingenieria-informatica

Fecha de publicación: 13/02/2023