Benvinguda als 165 alumnes d'intercanvi que s'incorporen el segon semestre

(Contenido en el idioma por defecto)

La UIB havia anul·lat tots els programes d’intercanvi durant el primer semestre per mor de la pandèmia 

Dia: dimarts, 16 de febrer de 2021
Hora: 11 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó (en anglès) i sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda (en castellà), campus universitari, Palma  

Ha tingut lloc l’acte de benvinguda a la UIB als 165 alumnes d’intercanvi estrangers i d'altres universitats espanyoles que s'incorporen a la Universitat de les Illes Balears el segon semestre del curs 2020-21. La major part dels estudiants que s’incorporen a la UIB provenen d’universitats alemanyes, italianes o franceses i són d’estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.

A l’acte de benvinguda l’Associació d’Estudiants de Mobilitat de la UIB presentarà una setmana d’activitats de benvinguda i orientació en xarxa (n’adjuntam programa).

Aquest alumnat arriba a la UIB procedent d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com ara ERASMUS+ o SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.  

Són els primers alumnes d’intercanvi que arriben aquest curs a la UIB, ja que el Consell de Direcció va decidir suspendre els programes d’intercanvi ERASMUS+ i SICUE d’alumnes, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis del primer semestre del curs 2020-21. La decisió es va prendre tenint en compte les circumstàncies d’alerta sanitària i d’estat d’alarma.

Alumnes de la UIB que van a altres universitats del món

143 estudiants de la UIB han partit cap a altres universitats per fer el segon quadrimestre amb un conveni d’intercanvi. La majoria han anat a universitats alemanyes o italianes, i sobretot són de la branca de Ciències Socials i Jurídiques. 

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 16/02/2021