VI Setmana del Postgrau a la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

La Universitat dona a conèixer els seus màsters oficials i doctorats 

El Centre d'Estudis de Postgrau i l'Escola de Doctorat de la UIB organitzen, del 19 al 23 d'abril de 2021, la VI Setmana del Postgrau. Enguany, ateses les circumstàncies sanitàries, es farà per videoconferència. La programació per a aquests dies és variada. Per una part, les persones interessades podran assistir de manera telemàtica a sessions informatives de portes obertes per saber quins són i com són els postgraus oficials de la UIB. No cal que les persones interessades s’hi apuntin abans, sinó que simplement han d'entrar a la web, on trobaran les sessions informatives de portes obertes, i pitjar sobre els enllaços de cada sessió (alguns enllaços no apareixeran fins poc abans de començar cada videoconferència).

A més de les sessions informatives, s'oferiran seminaris i xerrades sobre àmbits diversos de coneixement. Finalment, també hi haurà dos concursos. D'una banda, el Tast d'Estudis Oficials de Postgrau (dividit en una categoria de màster i una altra de doctorat), en el qual els alumnes exposaran els treballs finals de màster i tesis doctorals de manera molt resumida. De l'altra, el Concurs de Pòsters, en el qual els alumnes de postgrau hauran de resumir en un suport visual la recerca que hagin fet. Tothom qui participi en la VI Setmana de Postgrau podrà votar el pòster que li hagi agradat més.

Inauguració i programa complet

Dilluns, dia 19 d'abril, a les 13 h, conferència inaugural de la sessió: «¿Estamos listos para editar nuestro genoma? ¿Realidad o ficción?», a càrrec del senyor Lluís Montoliu, investigador científic del CSIC.
 
A continuació, es presentarà una tesi doctoral i un treball final de màster (TFM). En concret, la tesi «Análisis comparativo jurisprudencial en el caso de feminicidios íntimos: estudio comparativo entre Comunidades Autónomas del Estado español (2005-2014)», a càrrec d'Enrique Urbano Ángel, i el TFM «Critical Discourse Analysis and Decentred Gender Performativity: Donald Trump and Twitter as a Case Study», a càrrec de Margalida Pizarro Cirera.

Per consultar el programa detallat de la VI Setmana del Postgrau, pitjau a aquest enllaç.

Fecha de publicación: 16/04/2021