Premi estatal per al TFG de Maria Àngels Llabrés, alumna del grau d'Edificació de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

El Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya (CGATE) reconeix el seu treball sobre el mesurament de la qualitat de l'ambient en aules del campus com el millor TFG de tot l'Estat en l'àmbit de l'arquitectura tècnica 

L’alumna Maria Àngels Llabrés Morey, graduada en Edificació el curs 2019-20 a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears, ha obtingut el primer premi de la tercera edició dels premis per a projectes de fi de grau en escoles tècniques superiors d’Edificació o Enginyera d’Edificació i politècniques, que atorga el Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya (CGATE).

El treball, titulat «Medición de la calidad del ambiente interior de aulas de un edificio del campus», ha analitzat la qualitat de l'ambient dins les aules d’un edifici del campus de la UIB, mitjançant l’estudi de quatre de les aules que representen totes les tipologies d’espais de l’edifici. L'anàlisi inclou els mesuraments fets in situ de possibles contaminants de l’espai interior i de les condicions higrotèrmiques interiors i exteriors, però també simulacions tant de les condicions reals com d’estratègies per millorar les condicions de l’ambient interior mesurat.

El CGATE premia anualment els titulats recents dels graus de tot l’Estat, conduents a la professió d’arquitectura tècnica per al seu treball de fi de grau. Aquests premis contribueixen a donar visibilitat als treballs dels estudiants per a la seva entrada al món laboral. 

Fecha de publicación: 18/06/2021