Sebastià Salvà i Maria Antònia Truyols són els alumnes guardonats amb els V Premis CEIB - UIB al Talent Universitari

(Contenido en el idioma por defecto)

Durant l’acte hi ha hagut una sessió informativa sobre l’actualitat de les sortides professionals dels economistes 

La Universitat de les Illes Balears i el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears han lliurat els V Premis CEIB al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, patrocinats per Caixa Pollença i Caixa Colonya, d’estímul de l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de darrer curs dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses i de la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret de la UIB.

Hi han intervingut el Rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet; el vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), el senyor Alejandro Sáenz de San Pedro-García; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB; el doctor Andreu Sansó, i el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre.

Els guanyadors dels V Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa són:

  • En la modalitat d’Economia i Empresa, el primer premi l’ha obtingut Sebastià Salvà Rubí, del doble grau en Administració i Direcció d'Empreses i grau en Dret, pel seu treball Regulació i rendibilitat del lloguer turístic vacacional vers el lloguer d´habitatge habitual.
     
  • En la modalitat d’Economia Social, el primer premi l’ha obtingut Maria Antònia Truyols Pont, del grau en Administració i Direcció d'Empreses, pel seu treball Resiliència davant canvis reguladors (ETV).

Després del lliurament dels premis, ha tingut lloc una conferència a càrrec de la directora comercial del Grup Autovidal i presidenta de l’Associació Balear de l’empresa familiar, la senyora Esther Vidal Ferrer. I, finalment, una sessió informativa sobre les sortides professionals dels economistes a càrrec del vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, el doctor Alejandro Sáenz de San Pedro-García, i de l’economista i consultora de la Cambra de Comerç de Mallorca, la senyora Catalina Barceló Horrach.

L’objectiu d’aquesta sessió és informar els nous graduats sobre la professió de l'economista, explicar-los les sortides professionals que ofereix el mercat laboral actual, en el qual s'imposa de cada vegada més un perfil professional digital, multidisciplinari, d’adaptació als canvis i amb coneixements d'idiomes. 

Fecha de publicación: 10/10/2019