Mar Escanellas Morey guanya el III Concurs de Microrelats contra la Violència Masclista de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Aina Maria Tur Serrano ha obtingut el segon premi del concurs organitzat per l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

La Universitat de les Illes Balears ha lliurat els premis del III Concurs de Microrelats contra la Violència Masclista, organitzat per l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes (OIO).

El jurat de la tercera edició del Concurs de Microrelats contra la Violència Masclista ha decidit que les obres premiades són les següents:

  • Obra guanyadora i primer premi per a Enfront de la barbàrie, de Mar Escanellas Morey. Obté un patinet elèctric.

  • Obra finalista i segon premi per a La jaula, d’Aina Maria Tur Serrano. Obté una lectora de llibres electrònics.

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la Universitat de les Illes Balears, a través de l’OIO, ha convocat aquesta tercera edició del concurs, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar tota la comunitat universitària davant aquest greu problema social, a més de promoure la creativitat literària. En aquesta edició, a més, s’ha volgut posar l'accent en dues d'aquestes violències com són l'assetjament sexual i l'assetjament sexual de carrer.

Els microrelats contra la violència masclista havien de ser creacions relacionades amb la lluita contra la violència de gènere i tenir una extensió màxima de 200 paraules (sense comptar el títol). L’elecció del gènere literari depenia de cada participant, que podia presentar al concurs com a màxim dos microrelats, tant en català com en castellà.

El lliurament dels premis s’ha fet en el marc de l’acte de commemoració que la UIB ha organitzat amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Hi han intervingut la directora de l’Oficina d’Igualtat d’Oportunitats, doctora Esperança Bosch, i el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot.

Notícies relacionades

Fecha del evento: 25/11/2021

Fecha de publicación: 25/11/2021