La UIB organitza l'XI Jornada de la Societat Espanyola per a la Investigació de les Diferències Individuals

(Contenido en el idioma por defecto)

Dies: dijous 8 i divendres 9 d’octubre
Lloc: CaixaFòrum (Palma),
plaça de Weyler, 3, Palma

La Universitat de les Illes Balears organitza l’XI Jornada de la Societat Espanyola per a la Investigació de les Diferències Individuals (SEIDI), una entitat nascuda l’any 1996, sota el padrinatge de Hans Jürgen Eysenck, que aplega investigadors, professionals, estudiants i professors de disciplines com la Medicina, la Psicologia o la Biologia.

La SEIDI promou investigacions sobre les diferències individuals en intel·ligència, capacitats, temperament i personalitat. L’objectiu és investigar les dimensions principals de les diferències individuals, en el context de la psicologia experimental, fisiològica, farmacològica, clínica, mèdica, genètica, estadística i social, així com explorar els determinants, les causes i els factors d’aquestes diferències.

Prèviament a la jornada tindrà lloc el seminari Methodological issues of cortisol determination in saliva and hair, a càrrec el doctor Clemens Kirschbaum, professor de Psicologia de la Universitat de Dresden.

L’estructura de la jornada incorpora un taller, dues conferències, deu ponències i trenta pòsters, i es preveu la participació de més de 75 experts.

Fecha de publicación: 08/10/2009