La UIB organitza el XXII Congrés d'Equacions Diferencials i Aplicacions - XII Congrés de Matemàtica Aplicada

(Contenido en el idioma por defecto)

Inauguració
Dia: dilluns, 5 de setembre de 2011
Hora: 10 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears organitza el XXII Congrés d'Equacions Diferencials i Aplicacions – XII Congrés de Matemàtica Aplicada. La trobada científica reunirà més de 200 participants del 5 al 9 de setembre de 2011 al campus universitari.

El congrés té el suport de la Societat Espanyola de Matemàtica Aplicada (SEMA), és de caire internacional i reuneix bona part dels investigadors que treballen en temes tan diversos en l'àmbit de les matemàtiques com els models d'evolució de poblacions i de control de processos automàtics, les imatges digitals i, en general, àmbits on les equacions diferencials, l'anàlisi funcional, la probabilitat, l'estadística i l'anàlisi numèrica entre altres, serveixen per avançar dins el camp de la matemàtica aplicada. L'objectiu del congrés és la presentació dels treballs més recents en totes aquestes branques de la matemàtica, així com la discussió i l'obertura de nous canals de col·laboració científica entre els diferents grups de recerca, tant nacionals com internacionals.

A la inauguració hi intervindran el director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, doctor Miquel Deyà; el president de la SEMA, doctor Pablo Pedregal; el vicerector de Postgrau i Formació Permanent de la UIB, doctor Jaume Carot; el director del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB, doctor Arnau Mir, i el doctor Bartomeu Coll, en representació del comitè organitzador del congrés.

La doctora Helen Byrne, directora del Centre d'Oxford de Matemàtica Aplicada Col·laborativa (OCCAM) de la Universitat d'Oxford, serà l'encarregada de pronunciar la conferència inaugural del XXII Congrés d'Equacions Diferencials i Aplicacions – XII Congrés de Matemàtica Aplicada.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 05/09/2011

Fecha de publicación: 02/09/2011