La UIB acull el VI Congrés Nacional d'Entomologia Aplicada

(Contenido en el idioma por defecto)

Els experts tractaran temes relacionats amb la sostenibilitat dels tractaments de control de plagues, les plagues invasores i el paper dels vectors en la transmissió de malalties emergents

Dies: del dilluns 19 al divendres 23 d’octubre de 2009
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma.

La UIB acull el VI Congrés d’Entomologia Aplicada (XII Jornades Científiques de la SEEA), organitzat per la Sociedad Española de Entomología Aplicada, l’Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera de les Illes Balears, la Conselleria d'Agricultura i Pesca i la Universitat de les Illes Balears. El president del comitè organitzador és el doctor Miquel Àngel Miranda, professor de Zoologia de la UIB. Hi participaran aproximadament 220 científics i estudiants de tot l’Estat.

Les finalitats de la Societat Espanyola d’Entomologia Aplicada (SEEA) són fomentar, facilitar, unificar i difondre els treballs d’investigació i desenvolupament de totes les branques de l’entomologia aplicada, forestal i medicoveterinària. La SEEA, per aconseguir les seves finalitats, organitza reunions científiques per establir contactes entre els entomòlegs aplicats espanyols, així com amb altres científics de branques afins. Cada dos anys, la SEEA organitza un congrés amb el propòsit de donar a conèixer els darrers treballs i investigacions en l’àrea de l’entomologia aplicada.

Els participants analitzaran els darrers avenços en el camp de l’entomologia aplicada. La sostenibilitat dels tractaments de control de plagues, la presència de plagues invasores i el paper dels vectors en la transmissió de malalties emergents, són alguns dels temes de gran actualitat als quals ens enfrontarem els pròxims anys.

El programa científic consistirà en conferències plenàries, comunicacions orals, pòsters i visites tècniques. Els treballs presentats al congrés podran optar al premi de la SEEA a la millor comunicació oral d’un estudiant i al premi SEEA-PHYTOMA a la millor comunicació en pòsters.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 19/10/2009

Fecha de publicación: 14/10/2009