La Càtedra UNESCO-Sa Nostra per a la gestió empresarial i el medi ambient acull la visita d'una delegació de la Federació Italiana de Clubs UNESCO

(Contenido en el idioma por defecto)

Els representants de 40 clubs UNESCO italians visiten Palma en un itinerari per diferents ciutats de la Mediterrània on duen a terme activitats relacionades amb la importància de l'aigua com a patrimoni de la humanitat

Rebuda a l'Ajuntament de Palma
Dia: dijous, 22 de setembre de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: Ajuntament de Palma,
plaça de Cort, 1, Palma

La Càtedra UNESCO-Sa Nostra per a la gestió empresarial i el medi ambient, adscrita al Centre de Recerca Econòmica (UIB-Sa Nostra), ha organitzat l'estada a Palma d'una delegació de la Federació Italiana de Clubs UNESCO integrada pels representants de 40 clubs UNESCO italians. La delegació italiana participa en un creuer seminari, que sota el lema «L'aigua com a patrimoni de la humanitat», inclou diferents activitats per reflexionar sobre la importància de l'aigua com a patrimoni de la humanitat i com a bé escàs, la seva relació amb el canvi climàtic, la importància que té als països mediterranis i els problemes relacionats amb l'abastiment, la sequera i l'ús de l'aigua.

El creuer seminari, que va sortir de Savona (Itàlia) el passat 19 de setembre, ha fet escala als ports de Marsella, Barcelona i Palma. A cada ciutat, la delegació italiana ha visitat els llocs més emblemàtics i s'ha reunit amb les autoritats locals i amb representants d'altres organitzacions vinculades a la UNESCO.

A Palma, la delegació de la Federació Italiana de Clubs UNESCO serà rebuda a l'Ajuntament de Palma i hi assistiran el batlle de Palma, senyor Mateu Isern; la presidenta de la Federació Italiana de Clubs UNESCO, senyora Marialuisa Stringa; el senyor Andreu Ramis, director de l'Obra Social de Sa Nostra; la doctora Catalina M. Torres, coordinadora de la Càtedra UNESCO-Sa Nostra; i el doctor Àngel Bujosa, director de la Càtedra UNESCO-Sa Nostra.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 22/09/2011

Fecha de publicación: 21/09/2011