III Congrés de Televisió Digital Interactiva a la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Roda informativa
Dia: dijous, 7 de maig de 2009
Hora: 17 hores
Lloc: aula de professors d'Economia, edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

A càrrec del senyor Tomás Cid, president de l'AEDETI, i del doctor Antoni Bibiloni, director del LTIM, Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimèdia de la UIB.

Inauguració
Dia: dijous, 7 de maig de 2009
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Amb la presència del senyor Antoni Manchado, director general de Tecnologia i Comunicacions del Govern balear; el doctor Antoni Bibiloni, director del LTIM de la UIB; i el doctor Jordi Lalucat, vicerector d'Investigació de la UIB.

Programa del congrés a: http://ltim.uib.es/tvdi


A pocs mesos de l'apagada analògica de les emissions de televisió a Espanya (desembre de 2009), la UIB organitza el tercer congrés de Televisió Digital Interactiva. Amb una temàtica basada en les possibilitats i els aspectes de la «interactivitat» en el món audiovisual, el Congrés compta amb la participació d'especialistes de totes les plataformes de distribució i emissió (IPTV, cable, web, mòbil, DVB-H, TDT-MHP, Blu-ray, HD DVD).

Després de les dues primeres edicions, aquest Congrés s'ha consolidat com a punt de trobada dels interessats en el desenvolupament i la investigació d'aplicacions interactives per a la TDT. En les ponències, taules rodones i els col·loquis programats, es tractaran els últims avanços en les aplicacions audiovisuals per al nou marc de la televisió digital que s'implanta a Espanya i Europa.

L'esdeveniment està obert a tots els interessats; a les televisions públiques, privades, generalistes o locals; als investigadors, als alumnes universitaris i a les empreses dedicades a la televisió interactiva, per a les quals s'ha proposat una reunió paral·lela de l'associació espanyola AEDETI.

El III Congrés de Televisió Digital Interactiva està organitzat pel Laboratori de Tecnologies de la Informació i Multimèdia de la Universitat de les Illes Balears.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 07/05/2009