GeoNight: una iniciativa internacional per promoure els estudis de Geografia

(Contenido en el idioma por defecto)

La geografia i l’ordenació del territori centraran l’acte local que tindrà lloc a les Illes Balears 

El Departament de Geografia de la UIB i l'Associació Espanyola de Geografia organitzen, amb la col·laboració del Servei d’Activitats Culturals de la UIB, l’acte local de la Nit de la Geografia. És una iniciativa que tindrà lloc internacionalment i de manera simultània amb el nom GeoNight i que vol promoure els estudis de Geografia.

L’esdeveniment serà aquest divendres 1 d'abril, a les 19 hores, a Ca n’Oleo. La directora general de Territori i Paisatge del Govern de les Illes Balears, senyora Maria Magdalena Pons Esteva, pronunciarà una conferència sobre la vinculació de la geografia a la planificació i gestió del territori i del paisatge.
 
La senyora Pons Esteva és llicenciada en Geografia per la Universitat de les Illes Balears i llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya. Té estudis de postgrau relacionats amb els camps de l’avaluació de l’impacte ambiental i de l’urbanisme. Ha participat en la redacció d’un bon nombre de revisions i modificacions de planejaments urbanístics de municipis de les Illes Balears i d’instruments d’ordenació territorial.
 
És una activitat de franc, però per assistir-hi s’ha de reservar plaça enviant un correu a <sac@uib.cat>. 

Fecha del evento: 01/04/2022

Fecha de publicación: 31/03/2022