El doctor Rafael Argullol Murgadas impartirà la conferència "Temps de poesia, temps de ciència"

(Contenido en el idioma por defecto)

Cicle de conferències Humanisme i Ciència

Dia: dimarts, 26 de febrer de 2008
Horari: 19.30 h
Lloc: sala d'actes de la Fundació la Caixa,
CaixaFòrum Palma (Gran Hotel).
Plaça de Weyler, 3. Palma

El doctor Rafael Argullol Murgadas, catedràtic d'Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat Pompeu Fabra i director de l'Institut Universitari de Cultura, impartirà la conferència Temps de poesia, temps de ciència, a la darrera sessió del cicle de conferències Humanisme i Ciència, que organitza el Grup d'Investigació d'Història de la Salut de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS).

El cicle té com a objectiu fonamental difondre la idea que el saber humanístic i el saber científic no són antagònics sinó complementaris, la qual cosa hauria de ser present a l'hora de dissenyar les disciplines que han de formar part del programa de les distintes carreres universitàries. Així els llicenciats tindrien una formació integral que els faria conèixer millor la diversitat d'aspectes que té la societat en la qual desenvolupen les seves activitats professionals.

La presentació de la conferenciant anirà a càrrec del doctor Felicià Grases, catedràtic de Química Analítica de la UIB i director del IUNICS.

Fecha de publicación: 26/02/2008