El conseller de Presidència del Govern balear Albert Moragues, s'ha reunit amb la Rectora de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

El senyor Albert Moragues, conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, han mantingut una reunió a Son Lledó per despatxar temes diversos de l’actualitat acadèmica i autonòmica.

Entre d’altres qüestions, el conseller ha destacat la importància de la representació del Govern balear a la Unió Europea i de la trascendència que pot tenir per a la UIB. Han parlat, també, de la possibilitat de crear un registre oficial a la Universitat de les Illes Balears.

En el decurs de la reunió, el conseller i la rectora han parlat de l’elaboració d’un estudi que permeti comptabilitzar la repercussió econòmica que suposa la UIB per a la comunitat autònoma, així com de la necessitat de noves inversions estatutàries en R+D+I. Per altra banda, han resaltat la importància de la tasca que realitza el Departament d’Orientació i Inserció Professional de la UIB en la gestió de les pràctiques d’alumnes en empreses i la inserció laboral dels universitaris, des del campus.

Així mateix, la rectora ha transmès al senyor Moragues la importància del suport del Govern balear en el nou projecte del Campus d’Excel·lència del Ministeri d’Educació, que suposaria un pas endavant en el reconeixement de l’excel·lència de la institució.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 25/01/2010