Com podem innovar en models de negoci? Tendències i oportunitats digitals

(Contenido en el idioma por defecto)

La FUEIB organitza una conferència d’innovació a càrrec de Néstor Guerra, amb l’objectiu de presentar les novetats digitals que revolucionaran els paradigmes actuals  

Dates: el dilluns 14 de maig de 2018
Horari de la conferència: de 10 a 12 hores
Lloc: Sala de Graus de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda 

Dins el programa de consultoria per a la valoració i el seguiment dels resultats de la investigació a la Universitat de les Illes Balears, l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI), en col·laboració amb la Direcció General d'Innovació i Recerca, organitza la conferència «Com podem innovar en models de negoci? Tendències i oportunitats digitals», de Néstor Guerra.

És evident que les noves tecnologies estan canviant els models de negoci actuals. Per això, a la jornada es presentaran les noves tecnologies que canviaran els paradigmes actuals i les eines de què disposam per crear els negocis del futur.

Serà una oportunitat per conèixer les claus per assolir l'èxit en els projectes i es proporcionaran coneixements sobre tendències i oportunitats: IoT, realitat augmentada, sensors, blockchain, biotecnologia, nanotecnologia, IA, robòtica i com es pot dissenyar models de negoci innovadors. A més, al final de la jornada hi haurà un torn de paraules i de debat per consultar i aclarir tots els dubtes i temes d’interès.

Una vegada acabada la conferència, les persones interessades podran mantenir reunions individuals d’assessorament de trenta minuts amb el ponent per presentar els seus projectes o idees de negoci. Per assistir a la conferència i demanar una reunió, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció i adjuntar-hi una descripció del projecte o idea. Podeu consultar-ne tota la informació i inscriure-us-hi al següent enllaç. 

Fecha del evento: 14/05/2018

Fecha de publicación: 02/05/2018