Cerimònies de graduació de la UIB del curs 2022-23

(Contenido en el idioma por defecto)

La primera és la de la Facultat de Medicina, que tindrà lloc el 9 de juny a l'Escola d'Hoteleria. Els alumnes rebran un exemplar de la fotografia «Taquigrafia de l'emoció», de l’alumna del Doctorat d’Educació Isabel Eugenia Domínguez Oliver, guanyadora del setè concurs de fotografia.

Les facultats de Medicina i Infermeria i Fisioteràpia celebren les primeres cerimònies de graduació del curs acadèmic 2022-23 els pròxims dies 9 de juny i 5 de juliol, respectivament.

El gruix de les graduacions de les facultats i escoles de la Universitat se celebrarà enguany a partir del 24 d’octubre. El canvi de data respon a l’acord de la comissió acadèmica, de la qual formen part els degans i el director de l’EPS, per modificar l’Acord executiu referent a la celebració de les cerimònies de graduació que estableix a l’article 4 que, per poder assistir a la cerimònia de graduació, l’alumne no pot tenir pendent de matrícula cap crèdit del pla d’estudis i ha de tenir tots els crèdits del pla d’estudis superats.

En el cas de Medicina i Infermeria i Fisioteràpia, la data s’ha avançat a causa de la incorporació primerenca dels seus graduats després del procés Formació Sanitària Especialitzada en Medicina (MIR) i Infermeria (EIR).

Lliurament d’obra gràfica

Els alumnes graduats rebran un exemplar de la fotografia «Taquigrafia de l'emoció» de l’alumna del Doctorat d’Educació Isabel Eugenia Domínguez Oliver, qui, sota el pseudònim de Promenade, ha resultat guanyadora del setè concurs de fotografia per seleccionar la imatge que acompanyarà els estudiants com a record de la seva estada i formació a la UIB. Es tracta d’una imatge simbòlica del final dels estudis universitaris, ja que el títol arriba més endavant.

Pel que fa a la Facultat de Medicina, un total de 58 alumnes es graduaran enguany. Les alumes Ana Molina i María Villalba intervindran a l’acte en representació de tots els seus companys de promoció. A la cerimònia, a la qual també es lliurarà el premi extraordinari de l’any acadèmic 2020-21 a Nuria Pretel Grarrido, està prevista l’assistència del vicerector de Política Científica i Investigació, Víctor Homar; la vicedegana de Medicina, Margalida Gili; la consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general de Política Universitària i Investigació, Josep Lluís Pons.

Totes les cerimònies es podran seguir en directe a través del canal de la UIB a YouTube, i tindran lloc a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, a l’Escola d’Hoteleria.

Pel que fa a la Seu universitària de Menorca, l’acte de graduació serà el 19 de setembre a les 12 hores al Centre de Cultura Sant Diego d’Alaior. Per la seva banda, la cerimònia de la Seu universitària d’Eivissa i Formentera serà el 22 de setembre a les 12 hores a la mateixa seu. A les seus, la cerimònia de graduació coincideix amb l’acte d’obertura del curs acadèmic.

Calendari de graduacions

 • Graduació Medicina: 9 de juny, divendres
 • Graduació Infermeria i Fisioteràpia: 5 de juliol, dimecres
 • Graduació UOM: 12 de juliol, dimecres
 • Seu de Menorca: 19 de setembre, dimarts
 • Seu d’Eivissa i Formentera: 22 de setembre, divendres
 • Graduació Psicologia: 24 d’octubre, dimarts
 • Graduació Filosofia i Lletres: 25 d’octubre, dimecres
 • Graduació Educació (grau d’Educació Infantil, grau d’Educació Social i grau de Pedagogia): 26 d’octubre, dijous
 • Graduació Ciències: 27 d’octubre, divendres
 • Graduació Educació (grau d’Educació Primària): 30 d’octubre, dilluns
 • Graduació Escola Politècnica Superior: 31 d’octubre, dimarts
 • Graduació Turisme: 2 de novembre, dijous
 • Graduació Economia i Empresa: 3 de novembre, divendres
 • Graduació Dret: 6 de novembre, dilluns 

Fecha de publicación: 09/06/2023