L'Escola Politècnica Superior de la UIB lliura els premis del I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic»

(Contenido en el idioma por defecto)

Aquest dimecres, 9 de juny, quatre alumnes de la UIB han rebut els premis del I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic», convocat per l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de les Illes Balears.

  • El primer premi ha estat per a Antònia Solomando Martí, estudiant del programa de Doctorat en Ecologia Marina. Està patrocinat per APAEMA i l’EPS i consisteix en un lot de productes ecològics locals de 300 euros i una tauleta tàctil valorada en 200 euros. 
  • El segon premi ha estat per a Sofia Delgado Serra, estudiant del programa de Doctorat en Biotecnologia Biomèdica i Evolutiva. Està patrocinat per Cooperatives Agroalimentàries Illes Balears i està format per una caixa de productes de les cooperatives valorada en 200 euros. A més, Cooperatives Agroalimentàries també ha lliurat una senalla de productes frescs locals a la resta de participants. 
  • El tercer premi ha estat per a Mohamed Akram Boukerdenna, estudiant del grau d’Administració i Direcció d’Empreses. El patrocinador ha estat Foto Ruano Pro, que ha lliurat al concursant un xec regal de 100 euros per a material fotogràfic. 
  • L’accèssit l’ha rebut la Maria Antònia Puig Sabater, estudiant del grau de Dret. Aquesta menció l’atorga IgersMallorca i consisteix en la publicació de la fotografia al compte @igersMallorca. 

El I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic» #AgroUIB està impulsat pel grau d’Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural amb l’objectiu de potenciar i donar a conèixer aquests estudis. És per això que hi podia participar tot l’alumnat i personal docent de batxillerat i cicles formatius de les Illes Balears i els membres de la UIB (alumnes, PAS, PDI i personal tècnic adscrit a projectes).
 
El grau d’Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural és un grau professionalitzant, que habilita per a una professió de futur amb una taxa d’atur molt baixa, que té moltes pràctiques i està adaptat al món professional. Els grups reduïts d’alumnes permeten l’ús de metodologies docents innovadores i un tracte proper a l’alumne. El professorat participa en grups de recerca capdavanters en temes d’actualitat, com són enologia, millora de cultius o eficiència hídrica. És un grau que permetrà afrontar reptes apassionants que ajudaran a millorar la nostra societat. Darrere cada mossegada que assaborim hi ha l’esforç incansable de molts de professionals que lluiten per una agricultura sostenible.
 
A l’acte, a més dels participants, hi han assistit el senyor Miquel Coll Crespí, president d’APAEMA; la senyora Jerònia Bonafè, presidenta de Cooperatives Agroalimentàries Illes Balears; la senyora Eva Montes, membre d'IgersMallorca; la doctora Lorenza Carrasco, directora de l’Escola Politècnica Superior, i la doctora Maria del Mar Leza, subdirectora de l’Escola Politècnica Superior. 

Fecha de publicación: 09/06/2021