IV Convocatòria dels Premis Balears contra el Càncer per a treballs de fi de grau o de màster de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

L'Associació Espanyola Contra el Càncer a Balears (AECC Balears) i el projecte Campus Saludable de la Universitat dels Illes Balears (UIB), en la línia d'actuacions previstes en l'acord marc de col·laboració subscrit entre les dues entitats, convoquen la IV edició dels Premis Balears contra el Càncer per a treballs de fi de grau i de màster de la UIB.

Ha assistit a la presentació d'aquesta nova convocatòria el president de l'AECC a les Illes Balears, doctor Javier Cortés; el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló. 

L'objectiu d'aquests premis és incentivar i premiar l'esforç de l'alumnat que hagi realitzat treballs de final de grau i de màster orientats en els tres pilars de l'Associació:
 
1. Informar i conscienciar sobre la malaltia (promoció de la salut, prevenció primària i secundària)
 
2. Suport i acompanyament al pacient oncològic i la seva família (atenció social, atenció psicològica, orientació sanitària, rehabilitació i fisioteràpia...)

3. Fomentar la investigació oncològica

S'estableixen dues categories:

• Treball sobre atenció, promoció de la salut i prevenció des de la perspectiva biopsicosocial

• Treball de Ciències Bàsiques

Per segon any consecutiu, el primer i el segon premi de cada categoria tindran una dotació econòmica de 1.000 euros i 300 euros, respectivament, i un diploma acreditatiu emès per l'AECC Balears i la UIB.
 
Les bases de la convocatòria estan publicades a https://ousis.uib.cat/digitalAssets/624/624968_corslBases-premis-Balears-contra-el-CaIncer-2019_DEF-1.pdf
 
Pot participar-hi tot l'alumnat que hagi presentat i superat, durant els cursos acadèmics 2019-20 i 2020-21, un TFG o TFM de qualsevol dels estudis de la UIB sobre la malaltia del càncer.
 
El termini per presentar-hi candidatures està obert fins al 30 de setembre de 2021 a les 14 hores.

 

Fecha de publicación: 23/04/2021