El Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la UIB és el primer de l’Estat que obté el segell de qualitat Euromaster de Química

(Contenido en el idioma por defecto)

Aquest certificat concedit per l'European Chemistry Thematic Association, l'ANECA i la Reial Societat Espanyola de Química reconeix la qualitat d'aquests estudis impartits a la Universitat de les Illes Balears

El Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la Universitat de les Illes Balears és el primer de tot l’Estat que ha aconseguit el segell internacional Euromaster en l'àmbit de la química, amb el qual l’European Chemistry Thematic Association, a través de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i la Reial Societat Espanyola de Química, reconeixen la qualitat dels estudis de màster en l’àmbit de la química.

Aquest certificat afavoreix el reconeixement internacional de la qualitat dels estudis de la UIB, a la vegada que fa possible la mobilitat acadèmica i professional dels titulats en l’àmbit internacional. A més, el segell proporciona als ocupadors una prova de l'alta qualificació dels titulats. Així, el segell actua alhora com un factor d’atracció d’alumnes i de foment de la inserció laboral dels titulats.

El Màster Universitari de Ciència i Tecnologia Química de la UIB proporciona als alumnes una formació avançada, sòlida i actualitzada, que facilita la seva incorporació al món professional. També proporciona la base científica i les habilitats metodològiques adequades per iniciar una tesi doctoral en l'àmbit de la ciència i tecnologia química. A més, el Màster ofereix un programa de doble titulació amb el Centro de Investigación en Materiales Avanzados, S.C. (CIMAV), de Mèxic.

Fecha de publicación: 26/03/2021