Convocatòries sala de premsa

Presentació de l’Anuari de l’Envelliment. Illes Balears 2021

(Contenido en el idioma por defecto)
Dia: dimecres, 24 de novembre de 2021
Hora: 11 h
Lloc: Ca n’Oleo, carrer de l’Almudaina, 4, Palma
 

 

La presentació de l’Anuari de l’Envelliment. Illes Balears 2021 serà a càrrec de la doctora Carmen Orte, directora de l’Anuari i catedràtica de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears; la senyora Sofia Alonso, presidenta de l’IMAS, Consell de Mallorca; el senyor Ferran D. Lluch Dubon, geògraf i vocal de l’Anuari; i el senyor Javier Cortés, president de la junta de les Illes Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer i acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears.

A la presentació parlaran de:

  • «La necessitat d’un protocol de detecció de violència de gènere en la dona gran. Pilotatge al municipi de Calvià». En parlarà la doctora Carmen Orte
  • «Càncer, vellesa i SARS-COV-2». En parlarà el senyor Javier Cortés.
  • «Violència de gènere i persones grans». En parlarà el senyor Ferran D. Lluch

Acte de presentació de l’Anuari de l’Envelliment

Dia: dimecres, 24 de novembre de 2021
Hora: 19 hores
Lloc: Museu Es Baluard, plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma

Assitiran a l’acte públic de presentació de l’Anuari de l’Envelliment el senyor Josep Antoni Cifre, president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; la doctora Carmen Orte, catedràtica d’Universitat de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears i directora de l’Anuari de l’Envelliment; la senyora Sofía Alonso, consellera del Departament de Drets Socials i presidenta del Institut Mallorquí d’Afers Socials del Consell de Mallorca; el doctor Antoni Bordoy, vicerector de Personal Docent i Investigador de la Universitat de les Illes Balears, i la senyora Fina Santiago, consellera d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears.

El senyor Miguel Carballeda, president de l’ONCE Espanya, pronunciarà la conferència: «Más solos que nunca».

L’Anuari és el resultat de la col·laboració entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears, el Departament de Drets Socials del Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears. És una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB, i té el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya de la Caixa d’Estalvis de Pollença, Colonya, i de la Societat Balear de Geriatria i Gerontologia.

 

 

 

Fecha del evento: 24/11/2021

Fecha de publicación: 23/11/2021