Arriba a Mallorca el quart congrés internacional sobre tecnologies solars i minixarxes híbrides

(Contenido en el idioma por defecto)

Aquest congrés internacional se celebrarà en format presencial al campus de la UIB 

La Universitat de les Illes Balears (UIB) tornarà a posar el focus en l’energia solar gràcies a la celebració de la 4th International Conference on Solar Technologies & Hybrid Mini Grids.

Aquest esdeveniment, centrat en la sostenibilitat energètica, tindrà lloc del 26 al 28 d’abril a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari. Promogut per Trama TecnoAmbiental (TTA) i la UIB, l’esdeveniment brindarà l’oportunitat  d’intercanviar experiències relacionades amb l’accés descentralitzat a l’energia i el desenvolupament local.
 
A més, el congrés també tractarà qüestions pràctiques relacionades amb pràctiques tècniques, socials i ambientals. Està prevista la participació de 150 persones, entre professionals acadèmics, industrials i institucions de desenvolupament, que oferiran als assistents una visió general sobre l’estat de les diferents àrees tecnològiques relacionades amb la tecnologia solar.
 
S’hi duran a terme una setantena de conferències i més de 40 presentacions i taules rodones amb la participació de ponents dels cinc continents. La finalitat és proporcionar una visió general sobre l’accés a l’energia, cercar noves solucions i debatre sobre les que ja existeixen.
 
Donen suport a aquest esdeveniment el Waterloo Institute for Sustainable Energy, Modern Energy Cooking Services (MECS), l’Austrian Development Agency, la Global Network of Regional Sustainable Energy Centres i la United Nations Industrial Development Organization (UNIDO). Les empreses Cegasa Energía, Studer Innotec i Arca Power en són patrocinadores oficials.
 
Podeu consultar més informació al web de l’esdeveniment

Fecha del evento: 26/04/2023

Fecha de publicación: 25/04/2023

Con la colaboración de:

 Gobierno de España. Ministerio de Ciencia e Innovación. FECYT Innovación