Premi a Carlos Menguiano, investigador de l'Institut de Recerca i Innovació Educativa

(Contenido en el idioma por defecto)

Ha estat guardonat amb el premi Ángeles Galino a la millor tesi doctoral per la Societat Espanyola d’Història de l’Educació 

El doctor Carlos Menguiano Rodríguez, membre del Grup d’Estudis d'Història de l’Educació de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonat recentment per la Societat Espanyola d’Història de l’Educació amb el premi Ángeles Galino a la millor tesi doctoral pel treball Los modelos de renovación pedagógica en la escuela republicana: aproximación desde los discursos del magisterio, sota la direcció de les professores María del Mar del Pozo Andrés (Universitat d’Alcalá) i Teresa Rabazas Romero (Universitat Complutense de Madrid).

Carlos Menguiano va defensar la seva tesi a la Universitat d’Alcalá (2021) amb l'ajuda d'una beca FPI del Ministeri (ref. BES-2015-075107). Aquest curs s’ha incorporat a la Universitat de les Illes Balears com a contractat postdoctoral Juan de la Cierva al Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques, i imparteix docència al grau de Pedagogia.   

Fecha de publicación: 17/05/2023

Con la colaboración de:

 Gobierno de España. Ministerio de Ciencia e Innovación. FECYT Innovación