Quatre alumnes de la UIB han estat guardonats amb els Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Sostenible

(Contenido en el idioma por defecto)

Aquest guardó reconeix els millors treballs de fi de grau i de fi de màster en l’àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides 

Dia: dimecres, 5 de juny de 2019
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

En el marc del compromís adquirit per la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la implementació de l'Agenda 2030, l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable lliuren els Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible.

Aquests premis tenen l'objectiu de reconèixer els treballs de l'alumnat que hagi dedicat el treball de fi de grau o de fi de màster a algun/s dels ODS establerts per l'Agenda 2030 en matèria de desenvolupament humà sostenible i transformació social a escala local i/o global.

Hi han optat més de 35 estudiants de la UIB, quatre dels quals n’han resultat guanyadors.

Els alumnes premiats pel treball de fi de grau són:

  • Primer premi. Rafael Rosselló Melis, del grau de Geografia, per Fragmentación de hábitats protegidos por infraestructuras viarias de transporte en Mallorca: evaluación, diagnóstico y propuestas de gestión, amb una dotació econòmica de 1.000 euros.
  • Segon premi. Maite Kefauver Silva, del grau de Psicologia, per La violencia sexual contra las mujeres: consecuencias sobre la salud sexual de las víctimas, amb una dotació econòmica de 500 euros.

Els alumnes premiats pel treball de fi de màster són:

  • Primer premi. Maria de Lluch RayóLlinàs, del Màster de Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, per La inteligencia también es bella: ¿Qué vemos primero, su belleza o su capacidad?, amb una dotació econòmica de 1.000 euros.
  • Segon premi. Aina Capellà Palacios, del Màster en Formació del Professorat, per Com aprendre a pensar significa aprendre a actuar: una proposta de pensament visible en torn als ODS, amb una dotació econòmica de 500 euros.

Els premis els han lliurat el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la Universitat de les Illes Balears, i el senyor Antoni Servera, director general de Cooperació del Govern de les Illes Balears.

Agenda 2030

L'Agenda 2030 és un acord mundial aprovat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 2015. Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i les 169 metes que se'n deriven demostren la magnitud d'aquesta ambiciosa agenda universal, que aspira a assegurar el futur del planeta i de la humanitat. La Universitat de les Illes Balears està compromesa amb l'Agenda 2030 i compta amb la comunitat universitària per contribuir-hi. 

Fecha del evento: 05/06/2019

Fecha de publicación: Wed Jun 05 11:54:00 CEST 2019