L'àrea de Botànica de la UIB i la SEBCP organitzen el V Congrés de Biologia de la Conservació de Plantes

(Contenido en el idioma por defecto)

La trobada tindrà lloc as Mercadal del 28 de setembre a l'1 d'octubre de 2011

Inauguració
Dia: dimecres, 28 de setembre de 2011
Hora: 9.30 hores
Lloc: Sala Multifuncional des Mercadal

Av. del Metge Camps, s/n, Es Mercadal, Menorca

L'àrea de Botànica del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat el V Congrés de Biologia de la Conservació de Plantes, juntament amb la Societat Espanyola de Biologia de la Conservació de Plantes (SEBCP). Aquesta trobada científica es durà a terme del 28 de setembre a l'1 d'octubre de 2011 as Mercadal.

Intervindran a la inauguració del congrés el senyor Fernando Villalonga, conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça del Consell de Menorca; la senyora Neus Lliteras, directora general de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears; el senyor Francesc X. Ametller, batlle des Mercadal; el doctor Jaime Güemes, president de la Societat Espanyola de Biologia de la Conservació de Plantes; el doctor Joan Rita, president del comitè organitzador del congrés i professor del Departament de Biologia de la UIB; i la doctora Balbina Nogales, directora de l'Oficina de Suport a la Recerca de la UIB.

El V Congrés de Biologia de la Conservació de Plantes reunirà especialistes d'arreu de l'Estat per tractar les problemàtiques relacionades amb la insularitat; l'avaluació i el seguiment de la biodiversitat vegetal; la biologia de la conservació de criptògames i les experiències de conservació de plantes amenaçades, a més d'altres temes relacionats amb la biologia de la conservació de plantes.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 28/09/2011

Fecha de publicación: 27/09/2011