La Universitat Oberta per a Majors de la UIB inaugura el curs acadèmic 2009-2010 amb dos nous diplomes d'especialització

(Contenido en el idioma por defecto)

Enguany quasi 600 alumnes s’han matriculat a la UOM

Dia: divendres, 2 d’octubre de 2009
Hora: 18.30 h
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma.

Tindrà lloc la inauguració de l'any acadèmic 2009-2010 del Diploma Sènior de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, a Mallorca.

El doctor Josep Lluís Ballester, catedràtic del Departament de Física de la UIB, farà la lliçó inaugural, que duu per títol «Univers i home: El triomf de la raó».

Hi assistiran el senyor Bartomeu Llinàs, conseller d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, la senyora Isabel Eugènia Nora, secretària general de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració, el senyor Fernando Alzamora, president de l’Obra Social de Sa Nostra, el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, la doctora Carme Orte, directora de la UOM, el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, entre d'altres autoritats.

Novetats

Enguany com a novetat la UOM ofereix dos diplomes d'especialització de cent hores cada un: «Literatura Contemporània» i «Evolució de la Vida a l'Univers». Van adreçats als alumnes que han finalitzat el Diploma Senior.

En el nou curs acadèmic s’han matriculat fins ara 577 alumnes. La mitjana d’edat és de 63 anys. L’alumne més jove té 53 anys i el major 82.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 02/10/2009