La UIB presenta el programa Demotec, adreçat als alumnes de secundària de les Illes Balears

(Contenido en el idioma por defecto)

Una de les pràctiques és la programació d’un robot mòbil

Dia: dimecres, 27 de gener de 2010
Hora: 10 h
Lloc: Laboratori Demotec. Edifici Anselm Turmeda.
Campus universitari, Palma.

Tindrà lloc la presentació de la fase pilot del programa Demotec, organitzat per l'Escola Politècnica Superior de la UIB. Demotec es desenvoluparà en el marc del Programa d’orientació i transició a la Universitat (POTU) de la UIB i de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, amb el suport de l'Obra Social Sa Nostra.

El principal objectiu de Demotec és promoure els estudis de caire tècnic i científic entre l’alumnat d’educació secundària i consisteix en la realització d’un conjunt d’activitats pràctiques relacionades amb els continguts tècnics i científics de quart curs d’ESO i de primer curs de batxillerat.

Els participants, un grup d’alumnes de quart curs d’ESO i de primer curs de batxillerat del IES Francesc de Borja Moll de Palma, podran gaudir de la demostració de l’activitat Programació d’un robot mòbil, una de les nou pràctiques que inclou el programa.

També hi assistiran la senyora Francesca Garcias, directora general d’Universitat i Modernització Educativa del Govern balear, el senyor Bernardí Seguí, director de l'àrea de Relacions Institucionals de Sa Nostra, el senyor Miquel Pasqual, director d’Educació i Joves de Sa Nostra, el senyor Antoni Sorà, director gerent de la Fundació Sa Nostra, el doctor Joan Frau, responsable del programa POTU, el doctor Gabriel Oliver, director de l’Escola Politècnica Superior, el doctor Cels Garcia, vicerector d’Estudiants i Campus, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 27/01/2010

Fecha de publicación: 25/01/2010