La UIB organitza el Campionat d'Espanya Universitari de Vela 2020

(Contenido en el idioma por defecto)

Dotze equips universitaris participaran en les proves, que es disputaran al Club Nàutic de Palma del 22 al 25 d'abril 

La Universitat de les Illes Balears organitza el Campionat d'Espanya Universitari de Vela 2020, que tindrà lloc al Club Nàutic de Palma del 22 al 25 d'abril. La competició tindrà lloc a la badia de Palma i hi participaran dotze equips universitaris d'arreu de l'Estat.

Les tripulacions estaran integrades per dos al·lots i dues al·lotes. És la primera vegada que el reglament d'aquesta competició estableix la presència paritària d'homes i dones en la composició dels equips.

La modalitat en la qual competiran és amb embarcacions VIPER 640, aportades per ONE Palma, empresa col·laboradora del Campionat d'Espanya Universitari de Vela 2020.

L'equip vencedor de les proves competirà en el campionat mundial universitari, que tindrà lloc a Itàlia el juliol d’enguany.

Després de cinc anys, la competició torna a la UIB

La UIB ja es va encarregar d'organitzar l'edició de l'any 2015 d'aquesta competició. Aleshores, se’n va proclamar vencedor l'equip amfitrió, integrat per Adrià Barceló, Enric Noguera, Joan Sansó i la regatista preolímpica Fátima Reyes.

El campionat 

El Campionat d'Espanya Universitari de Vela és una competició que convoca en diferents modalitats esportives el Consell Superior d'Esports, a través dels comitès espanyols d'esport universitari. Solament hi poden participar els esportistes matriculats l’any en curs en qualsevol dels tres cicles universitaris (grau, màster i doctorat) dels títols oficials i que tinguin validesa a tot l’Estat, i que pertanyin a qualsevol universitat reconeguda i representada al Comitè Espanyol d'Esport Universitari.  

Notícies relacionades

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 06/02/2020