Jornada sobre Història, Reconversió i Recuperació d'Elements d'Obra Pública. Càtedra Fundació Llabrés Feliu

(Contenido en el idioma por defecto)

S'exposarà l'estat actual de construccions hidràuliques històriques, i es farà un recorregut per la història de ponts i ports existents a l’illa

Dia: dijous, 21 de gener de 2009
Hora: 16 h
Lloc: edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma

Tindrà lloc la Jornada sobre Història, Reconversió i Recuperació d'Elements d'Obra Pública organitzada per la Càtedra Fundació Miquel Llabrés Feliu de la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració dels col·legis professionals d'Enginyers d'Obres Públiques i d'Enginyers de Canals, Camins i Ports.

La trobada inclou quatre conferències en les quals s'exposarà l'estat actual de construccions hidràuliques històriques, i es farà un recorregut per la història de ponts i ports existents a l’illa.

En el simposi s'analitzaran en profunditat els criteris de restauració aplicats a la rehabilitació i/o reconversió d'aquestes infraestructures públiques.

Hi intervindran els senyors Cels Calviño, Joan Clar, Miquel Àngel Sagrera i Rafael Soler.

La Jornada la tancarà el senyor Josep Massot, vicepresident de l’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics, ARCA, amb un relat de casos pràctics de rehabilitació d'obra pública a Mallorca.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 21/01/2010

Fecha de publicación: 18/01/2010