El maneig de les emocions, la gastronomia, i l'exercici físic: elements clau per a una bona qualitat de vida. La UIB promou "La Bona Vida" amb tallers i activitats

(Contenido en el idioma por defecto)

El mes de febrer comença La Bona Vida, una sèrie d’activitats per promoure i millorar la qualitat de vida de les persones a través de la gastronomia, l’exercici físic i el maneig de les emocions.

La Bona Vida l’organitzen l’àrea Fisicoesportiva i el Servei d'Activitats Culturals del Vicerectorat de Projecció Cultural, l’àrea d'Educació Física i Esportiva del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques, el Servei Mèdic i el Laboratori de Ciències de l'Activitat Física de la UIB, amb la col·laboració de CampusEsport.

És part del programa Cultura a la Universitat 2009-2010, i compta amb la col·laboració de l’Escola d'Hoteleria, Armero i Adrover Vinicultors i Vins Miquel Gelabert, de DO Pla i Llevant, i els restaurants Santi Taura de Lloseta i Molí d'en Bou de sa Coma.

Formen part de l’activitat:

  • Taller de Cuina Saludable 1, a càrrec del cuiner Santi Taura, amb la col·laboració de Josep Tur, del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, i Miquel Gelabert (DO Pla i Llevant). Dies 8, 15 i 22 de febrer. Obert a tothom.
  • Taller de Cuina Saludable 2, a càrrec del cuiner Tomeu Caldentey, amb la col·laboració de Josep Tur, del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, i Luis Armero (DO Pla i Llevant). Dies 15, 22 i 29 de març. Obert a tothom.
  • Taller de Salut i Maneig de les Emocions, a càrrec de Maria Jesús Serrano, psicòloga i investigadora del IUNICS. S’inicia amb un estudi del procés emocional i els elements implicats, per passar a continuació a estudiar les condicions sota les quals els processos emocionals perden el seu caràcter adaptatiu i tornen perjudicials per a la salut. Dia 21 d'abril. Obert a tothom.
  • Sef-UIB, Salut i Exercici Físic a la UIB. És una eina de promoció de la salut mitjançant l’exercici físic, que s’implementa a través del Servei Mèdic de la UIB a fi de donar una solució efectiva als pacients que necessitin una prescripció d’exercici físic complementari en el tractament de malalties cardiovasculars i musculoesquelètiques. A partir del 8 de febrer. Només per a la comunitat universitària.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 21/01/2010