El director de cinema Josep Antoni Salgot presenta el seu film "My way" al cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Actes culturals del 30 aniversari de la Universitat de les Illes Balears

Roda informativa
Dia: dimecres, 23 d'abril de 2008
Hora: 12 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

Projecció cinematogràfica
My way. Josep Antoni Salgot
Dia: dijous, 24 d'abril de 2008
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

El director de cinema Josep Antoni Salgot presentarà i comentarà als mitjans de comunicació el seu film My way, que es projectarà en el cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta en el marc dels actes culturals del 30 aniversari de creació de la UIB.

Josep Antoni Salgot, director de cinema
(Aiguafreda, Barcelona, 1953) És llicenciat en Econòmiques. Va estudiar Grafisme i Fotografia, col·labora en diverses revistes i mitjans cinematogràfics: va començar a treballar amb el grup Nou Grup de Teatre Universitari. Després d'alguns curtmetratges, entre els quals destaca Madison (1977), debuta amb el llargmetratge Serenata a la llum de la lluna (1978), codirigit amb Carles Jover. Després de l'esdeveniment que suposà Mater amatísima (1980), Salgot se submergeix en un llarg silenci trencat per la sèrie policíaca Estació Central (1989).

Acompanyaran el director el senyor Biel Mesquida, comissari dels actes del 30 aniversari de la UIB, i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d'Activitats Culturals de la UIB.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 23/04/2008