El SAC i la Pastoral Universitaria organitzen el cicle de conferències Figures Bíbliques

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dilluns, 19 d’octubre de 2009
Hora: 19.30 h
Lloc: sala d'actes de l'edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma

Comença el cicle de conferències Figures Bíbliques organitzat pel Servei d'Activitats Culturals de la UIB i la Pastoral Universitària. Han coordinat el cicle mossèn Rafel Horrach, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, i el senyor Sebastià Perelló, escriptor i professor de literatura catalana.

El programa vol envestir algunes de les figures bíbliques i comprovar la diversitat de lectures que s'han fet d'aquest imaginari des de l’estudi de la interpretació dels textos bíblics i des de la creació literària.

Les conferències es faran cada dilluns a les 19.30 hores a la sala d'actes de l'edifici Sa Riera.

19 d'octubre
- «Gèneres literaris de la Bíblia», a càrrec del doctor Julio Trebolle, catedràtic del Departament d'Estudis Hebreus i Arameus, Universitat Complutense de Madrid.
- «La Bíblia dins la poesia mallorquina del segle XX», a càrrec del senyor Gabriel de la S. T. Sampol, poeta i traductor, professor associat, UIB.

16 de novembre

«Esther», a càrrec de la doctora Carmen Bernabé, professora titular de la Facultat de Teologia, Universitat de Deusto, i del doctor Joan Alegret, catedràtic d'universitat del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, UIB.

30 de novembre

«Jonàs», a càrrec del doctor Francesc Ramis, doctor en Teologia, i a càrrec del senyor Arnau Pons, traductor i escriptor.

14 de desembre

«Josep, fill de Jacob», a càrrec de la doctora Miren Junkal Guevara, professora adjunta i prodirectora del Departament de Sagrada Escriptura. Facultat de Teologia, Universitat de Granada, i del doctor Josep Grimalt, catedràtic d'universitat emèrit del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, UIB.

11 de gener

«Job», a càrrec del senyor Julio Lamelas, professor de l'Institut Teològic d'Ourense, i del senyor Sebastià Perelló, escriptor i professor de literatura catalana.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 19/10/2009

Fecha de publicación: 14/10/2009