Conveni entre la UIB i l'empresa Panasonic per desenvolupar solucions tecnològiques avançades en l'àmbit de la calefacció, climatització i producció d'aigua calenta sanitària

(Contenido en el idioma por defecto)

El dijous, 8 de juliol de 2021, la companyia mercantil Panasonic a Espanya i la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració.

La UIB i Panasonic volen desenvolupar i col·laborar en projectes educatius de la Universitat per cercar solucions tecnològicament avançades en l’àmbit de la calefacció, la climatització i la producció d’aigua calenta sanitària per als edificis universitaris. En aquest sentit, l’empresa posarà a disposició de la UIB els equips i sistemes necessaris per desenvolupar aquests projectes i oferirà assessorament tècnic per instal·lar-los, a més de dotar l’aula 12 de l’edifici Mateu Orfila amb un panell demostratiu per informar els alumnes de la UIB.

Panasonic és una empresa que comercialitza equips de climatització domèstica i industrial de la seva marca (bombes de calor, aires condicionats, equips d’electrònica, electrodomèstics, etc.) i que té activitat comercial arreu del món.
 
A l’acte de signatura del conveni, hi han estat presents el doctor Jaume Carot, Rector de la Universitat de les Illes Balears; el doctor Adrià Muntaner, delegat del Rector d’Universitat Saludable i Campus, i el doctor Andreu Moià, professor de l’àrea d’Enginyeria Mecànica de la UIB. Per part de Panasonic, el senyor Francisco José Perucho, director general de Panasonic Iberia Heating-Cooling; el senyor Carlos Pérez, delegat de Panasonic a les Illes Balears, i el senyor Fernando Llodrà Bordonaba, responsable del Departament de Prescripció de les Illes Balears.

Fecha del evento: 08/07/2021

Fecha de publicación: 07/07/2021