Arrenca la Diada Cultural Universitària 2008 amb una oferta d'activitats al voltant de l'oci, l'associacionisme i la cultura

(Contenido en el idioma por defecto)

Concerts, recitals, tallers, conferències i espectacles ompliran el campus de la UIB al llarg de tot el dia

Dia: dijous, 3 d'abril de 2008
Hora: a partir de les 9 h
Lloc: campus universitàri,
cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El Consell d'Estudiants de la UIB recupera la Diada Cultural Universitària amb una àmplia oferta d'activitats que tenen l'oci, l'associacionisme i la cultura com a eixos principals. Des de les 9 del matí es faran al campus tallers, recitals de poesia, conferències i espectacles, entre d'altres activitats.

El plat fort musical de la Diada s'estructura en dos escenaris, un de reservat per al rock català, on actuaran entre d'altres Fora des Sembrat i Es Reboster; i un altre per a la música pop-indie, que a banda de grups com l'Équilibriste i Silvia Prada comptarà amb l'actuació especial de La Terremoto.

A les 11 hores el vicerector d'Estudiants i Campus, Cels Garcia, el president del Consell d'Estudiants, Marcos Augusto, i la Rectora de la UIB, Montserrat Casas, faran una visita a la fira d'entitats que ocuparà el passeig entre els edificis Beatriu de Pinós i Guillem Colom Casasnovas.

Programa de la Diada

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 03/04/2008