«Aprendre de la natura», un diàleg amb especialistes de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

El cicle El Saber que mai no es Perd continua amb una conversa entre Miquel Àngel Miranda i Aina Alemany  

Dia: dimarts, 30 de novembre de 2021
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera, Palma
Activitat gratuïta

 

El professor de l’àrea de Zoologia doctor Miguel Ángel Miranda, del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears, i l’exprofessora del mateix departament doctora Aina Alemany es trobaran per dur a terme una conversa entorn del tema «Aprendre de la natura», el dimarts 30 de novembre a les 19 hores, a la sala d’actes de l’edifici Sa Riera. Aquests diàlegs entre especialistes es desenvolupen en el marc del cicle El Saber que mai no es Perd, organitzat pel Servei d’Activitats Culturals.

És una activitat gratuïta, però s’ha de reservar plaça per assistir-hi mitjançant un correu electrònic a l'adreça <sac@uib.cat>.

Les sessions del cicle tenen lloc el darrer dimarts de cada mes a l’edifici Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts: per una part, professors en actiu de la Universitat i, per l’altra, professors que n’han format part. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg.

Fecha del evento: 30/11/2021

Fecha de publicación: 25/11/2021