Acte d'obertura de l'any acadèmic 2009-2010 de la UIB a la Seu d'Eivissa i Formentera

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dijous, 8 d’octubre de 2009
Hora: 18.30 h
Lloc: Seu de la UIB d’Eivissa i Formentera
C/ de Bes, 9, Eivissa

Tindrà lloc l'acte d'obertura de l'any acadèmic 2009-2010 de la Universitat de les Illes Balears a la Seu d’Eivissa i Formentera.

La doctora Misericòrdia Ramon, catedràtica de Genètica de la UIB, llegirà la lliçó inaugural, del doctor Eduard Petitpierre, catedràtic de Genètica de la UIB, amb el títol «Darwinisme i genètica: un segle de sinèrgies i algun fals desencontre».

Hi assistiran el senyor Marià Torres, vicepresident i conseller d’Educació i Cultura del Consell Insular d’Eivissa; la senyora Sònia Cardona, vicepresidenta i consellera d’Educació i Cultura del Consell Insular de Formentera; la doctora Francesca Garcias, directora general d'Universitat; la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, i altres autoritats acadèmiques.

L'ordre de l'acte serà el següent:

- Lectura d'un resum de la Memòria de l'any acadèmic anterior a càrrec del doctor David Pons, delegat de la Rectora per a les seus d'Eivissa i Formentera i de Menorca.

- Lectura de la lliçó inaugural del curs a càrrec de la doctora Misericòrdia Ramon, qui llegirà la lliçó del doctor Eduard Petitpierre, «Darwinisme i genètica: un segle de sinèrgies i algun fals desencontre».

- Parlament de la senyora Francesca Garcias, directora general d'Universitat del Govern de les Illes Balears.

- Parlament de la senyora Sònia Cardona, vicepresidenta i consellera d’Educació i Cultura del Consell Insular de Formentera.

- Parlament del senyor Marià Torres, vicepresident i conseller d’Educació i Cultura del Consell Insular d’Eivissa.

- Parlament de la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 08/10/2009