Acte de lliurament dels premis de les olimpíades, miniolimpíades escolars i Proves Cangur 2022 a Menorca

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimarts, 14 de juny de 2022
Hora: 17 hores
Lloc: Seu de la UIB a Menorca 

26 alumnes de secundària de Menorca recolliran els guardons que els acrediten com a guanyadors de les olimpíades, miniolimpíades i Proves Cangur de la Universitat de les Illes Balears el curs 2021-22.

Lliuraran els guardons la vicerectora d'Estudiants, doctora Carmen Touza, i el delegat territorial d’Educació a Menorca, senyor Joan Marqués Coll.

Olimpíades

Miniolimpíades

Entre els mesos de gener i maig de 2022 s’han organitzat 13 olimpíades i 4 miniolimpíades escolars en les quals han participat 101 alumnes de 3r i 4t d’ESO i batxillerat de Mallorca. En total, 2.037 alumnes de secundària de les Illes Balears han posat a prova els seus coneixements en alguna de les proves.

Proves Cangur

Al mateix acte, recolliran els premis els 7 alumnes guanyadors de les Proves Cangur.

La Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX) ha estat al capdavant de l’organització de la 23a edició a les Illes Balears de les Proves Cangur de Matemàtiques. Un dels suports principals de les proves és la Universitat de les Illes Balears i també tenen la col·laboració institucional de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears. Enguany, a les Proves Cangur de les Illes Balears han participat 5.000 alumnes d’entre cinquè de primària i segon de batxillerat, gairebé 1.950 dels quals han passat a la fase de concurs.

Aquestes proves estan incloses en les activitats Seràs UIB del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). El vicerectorat d’Estudiants de la Universitat i la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Formació Professional treballen conjuntament en el disseny i la posada en marxa d’activitats per facilitar als futurs alumnes de la Universitat la transició als estudis superiors, donar suport a les famílies i millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears.

La UIB agraeix a les entitats i empreses patrocinadores el suport per fer possible les proves. 

Fecha del evento: 14/06/2022

Fecha de publicación: 13/06/2022