«Existeix realment la psicologia de l'art?», un diàleg amb especialistes de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimarts, 31 de maig de 2022
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera, Palma
Activitat de franc 

La professora emèrita del Departament de Psicologia de la UIB doctora Gisèle Marie Marty Broquet i el professor de Psicologia Bàsica doctor Marc Nadal Roberts, del mateix departament, es trobaran per mantenir una conversa entorn del tema «Existeix realment la psicologia de l’art?», el dimarts 31 de maig a les 19 hores, a la sala d’actes de l’edifici Sa Riera. Aquests diàlegs entre especialistes es desenvolupen en el marc del cicle El Saber que mai no es Perd, organitzat pel Servei dActivitats Culturals.

És una activitat de franc, però sha de reservar plaça per assistir-hi mitjançant un correu electrònic a l'adreça <sac@uib.cat>.

Les sessions del cicle tenen lloc el darrer dimarts de cada mes a ledifici Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts: per una part, professors en actiu de la Universitat i, per laltra, professors que nhan format part. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg. 

Fecha del evento: 31/05/2022

Fecha de publicación: 27/05/2022