Edicions UIB presenta el llibre «Flora Medicinal de les illes Balears», del doctor Carles Amengual, a Palma i Barcelona

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimecres, 14 de setembre de 2022

Hora: 19.30 hores
Lloc: pati de la Misericòrdia, plaça de l'Hospital, 4 Palma

Edicions UIB presentarà avui el llibre Flora Medicinal de les illes Balears, del doctor Carles Amengual i Vicens, a la 33a edició de la Setmana del Llibre en Català, organitzada a Palma pel Gremi de Llibreters de Mallorca.

L’obra, editada per Edicions de la Universitat de les Illes Balears, ha obtingut els premis a la millor edició universitària de 2022 de la Xarxa Vives i de la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE).

L’acte comptarà amb la participació de Víctor Homar, vicerector de Política Científica i Investigació de la UIB; Jerònia Lladó, directora d’Edicions UIB, i Joan Vives, cap de promoció i projectes editorials d'Edicions UIB.

Presentació a Barcelona

Demà, 15 de setembre, tindrà lloc la presentació de l’obra a la llibreria Documenta (C/ de Pau Claris, 144), a Barcelona. Serà a càrrec de l’autor, Carles Amengual, i comptarà amb la participació del doctor Albert Soler, professor de la Universitat de Barcelona. La presentació serà a les 19 hores i cal fer-ne reserva prèvia a <correu@documenta-bcn.com>.

Signatura de llibres

El divendres, 16 de setembre, hi haurà la signatura de llibres a càrrec de l’autor, Carles Amengual, al tendal de la Xarxa Vives de la Setmana del Llibre en Català. Serà a partir de les 18 hores al Moll de la Fusta de Barcelona.

Premis Joan Lluís Vives 

El dissabte, 17 de setembre, tindrà lloc l’acte de presentació dels premis Joan Lluís Vives, a l’edició universitària en català de la Xarxa Vives d’Universitats. S’hi presentaran els quatre títols premiats en aquesta edició i hi assistiran els autors, així com el vicerector de Política Científica i Investigació de la UIB, Víctor Homar. 

Fecha de publicación: 14/09/2022