Escuchar

V Olimpíada d'Història de l'Art a la UIB, amb la participació de 121 alumnes

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dijous, 30 d'abril de 2009
Hora: 11 hores
Lloc: aula de Graus i aula 4 de l'edifici Ramon Llull
i Seus de la UIB de Menorca i d'Eivissa i Formentera

Tindrà lloc la V Olimpíada d'Història de l'Art de les Illes Balears, organitzada per la Secció d'Història de l'Art del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, amb el suport de la Conselleria d'Educació i Cultura, l'Ajuntament de Palma, Sa Nostra i Grup Editorial Anaya. Hi participaran 121 alumnes, 84 dels quals són de centres de Mallorca, 32 de Menorca i 5 d'Eivissa.

Hi poden participar tots els alumnes matriculats del segon curs de batxillerat que cursin l'assignatura d'Història de l'Art a centres públics, concertats o privats.

Les proves constaran de la visualització de cinquanta imatges de les quals hauran de respondre qüestions concretes de diversa dificultat. La visualització de les imatges durarà aproximadament una hora. El programa de continguts és el mateix que el temari de selectivitat.

Premis: matrícula gratuïta a qualsevol estudi de la UIB als tres millors alumnes qualificats. Per als centres guanyadors: un lot de llibres i un obsequi de l'Editorial Anaya.

Fecha de publicación: 30/04/2009