Escuchar

Terceres Jornades sobre Proliferació Cel·lular i Càncer a la Universitat de les Illes Balears

(Contenido en el idioma por defecto)

Dies: dijous, dia 18, i divendres, dia 19 de setembre
Hora: 12 h
Lloc: sala d'actes de Cas Jai,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindrà lloc la tercera edició de les Jornades de Proliferació Cel·lular i Càncer, organitzades pels doctors Silvia Fernández de Mattos i Príam Villalonga, membres del grup de Biologia Cel·lular del Càncer de l'Institut d'Investigació en Ciències de la Salut, IUNICS (CAIB-UIB).

Les jornades tenen un caràcter internacional, ja que la meitat de ponents provenen d'universitats i centres de recerca d'arreu del món. L'objectiu és crear un marc idoni per al foment de la col·laboració científica entre els investigadors de les Illes Balears i els científics convidats, com també contribuir a la formació d'excel·lència dels investigadors de les Balears en l'àmbit de l'oncologia amb la presència de destacats experts internacionals en el camp de la biologia cel·lular del càncer.

El programa científic cobrirà un ampli ventall d'aspectes de la recerca oncològica, des de la regulació de mecanismes cel·lulars bàsics (control de la proliferació cel·lular, epigenètica del càncer, anàlisi de l'adhesió cel·lular) a d'altres més translacionals (control de la invasió tumoral, noves estratègies terapèutiques en diferents models tumorals).

Entre els ponents destaquen el doctor Shaun B. Thomas, del Guy's, King's and St. Thomas' School of Medicine de Londres; la doctora Purificación Muñoz, de l'Institut Català d'Oncologia (Barcelona); el doctor Francisco Vega, del Randall Institute, King's College de Londres; o el doctor Clemens Franz, de la Universitat de Karlsrühe (Alemanya).

La inauguració anirà a càrrec del doctor Jordi Lalucat, vicerector d'Investigació de la UIB; i la doctora Silvia Fernández de Mattos, grup de Biologia Cel·lular del Càncer, IUNICS-UIB.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 18/09/2008