Escuchar

Segona jornada de portes obertes per a estudiants al campus de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Més de 3.600 estudiants de secundària de les Illes Balears participen en les jornades Vine a la Universitat: Estudiants

Dia: divendres, 1 d’abril de 2011
Hora: de les 8.30 a 12.30 hores
Lloc: campus universitari

Tindrà lloc la segona jornada de portes obertes al campus de la UIB per a estudiants de secundària de les Illes Balears, en el marc de l’activitat Vine a la Universitat: Estudiants, que organitza cada any el Vicerectorat d’Estudiants i Campus de la UIB per mitjà del Servei d’Informació. Visitaran el campus de la UIB més de 3.600 estudiants de segon curs de batxillerat i de cicles formatius de grau superior. També hi poden participar les persones interessades a estudiar a la UIB.

Aquestes jornades s’organitzen d’acord amb el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior.

L’objectiu és que els futurs estudiants visitin i coneguin la Universitat, participin a les sessions informatives dels diversos estudis que s’imparteixen a la UIB, a càrrec de professors especialitzats en la matèria, per escollir el camí més adequat, i gaudeixin de l’ambient universitari mitjançant un ampli ventall d’activitats.

Programa:

  • De 8.30 a 10 hores: arribada dels estudiants al campus i lliurament del material. Davant l’edifici Ramon Llull.
  • De 9 a 10 hores: activitats, tallers i visites guiades. Els estudiants podran conèixer els serveis que els ofereix la UIB. Destaquen, per exemple, les xerrades sobre mobilitat universitària, sobre el que són els estudis de grau, sobre el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, sobre l’oferta de cursos d’idiomes, o per saber com es pot arribar a la Universitat en transport públic. També es projectaran alguns curtmetratges elaborats pels alumnes del màster d’animació MA ISCA i s’organitzaran visites guiades a les instal·lacions esportives i a la Residència d’Estudiants, entre d’altres.
  • De 10 a 12.30 hores: presentacions dels estudis de grau. Els professors de la UIB explicaran als futurs alumnes els estudis que es poden cursar a la Universitat.

El divendres 25 de març de 2011 va tenir lloc la primera jornada de portes obertes al campus de la UIB per mitjà del programa Vine a la Universitat: Estudiants.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 01/04/2011

Fecha de publicación: 31/03/2011