Escuchar

Secretaris generals d'universitats públiques espanyoles analitzen a la UIB la reforma dels Estatuts de les universitats i el PDI

(Contenido en el idioma por defecto)

Secretaris generals d’universitats espanyoles són avui a la UIB per analitzar la reforma del Estatuts de les universitats i el personal docent i investigador.

La sessió ha començat a les 10 hores, amb la benvinguda de la Rectora Montserrat Casas. Posteriorment han intervingut el Secretari General de la UIB, el doctor Federico F. Garau, amb la ponència «La relació PDI i Instituts Universitaris d’Investigació i la seva problemàtica regulació en els Estatuts universitaris».

El senyor Jeroni Reynés, vicesecretari general i cap de l’Assessoria Jurídica de la UIB, ha parlat de la LOU i el seu desenvolupament pendent. Per altra banda, la senyora Victòria Petit Lavall, Secretària General de la Universitat Jaume I, ha impartit una ponència sobre el conveni de creació dels instituts universitaris d’investigació interuniversitaris.

L’horabaixa tindrà lloc un debat sobre la problemàtica de la reforma dels Estatuts de les universitats i la seva adaptació a la LOMLOU.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 04/03/2010