Escuchar

Roda informativa: la directora de cinema Roser Aguilar presenta el seu film "Lo mejor de mí" (2007) al IV Cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

(Contenido en el idioma por defecto)

Roda informativa:
Dia: dimecres, 13 d’abril de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Roser Aguilar atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar sobre la pel·lícula Lo mejor de mí (2007), i la inclusió del film en el IV Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

També hi assistiran el senyor Xavier Picó, representant de la Caixa; i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.


Projecció cinematogràfica
:
Dia: dijous, 14 d’abril de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Roser Aguilar presentarà i comentarà el film Lo mejor de mí (2007) en el marc de la quarta temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

Roser Aguilar (Barcelona, 1971) és directora i guionista. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i graduada en Direcció de Cinema a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). S’especialitza en Direcció i completa els estudis amb cursos de guió, de direcció i de fotografia. He treballat en diversos àmbits del sector audiovisual: direcció, guió i edició. Ha dirigit tres curtmetratges, el darrer dels quals, Cuando te encontré, ha estat seleccionat en múltiples festivals nacionals i internacionals. També ha treballat com a guionista per a Televisió de Catalunya i com a realitzadora de produccions independents.

Lo mejor de mí és el seu primer llargmetratge. L’han guardonat amb diversos premis internacionals, entre els quals destaquen el Lleopard de Plata i el Boccalino d’Or del Festival Internacional de Locarno (Suïssa, 2007), a la millor actriu i a la millor pel·lícula, respectivament. En aquest festival també va ser nominada al Lleopard d'Or a la millor directora. El 2008 guanyà el premi del públic, de la crítica i el premi especial del jurat a l’Schermi d'Amore de Verona, i al Festival de Cinema Llatí va rebre el premi del públic a Tübingen i a Stuttgart (Alemanya).

Lo mejor de mí. Quan era petita, Raquel no podia entendre per què a tot arreu es parlava d’amor: a la ràdio de casa, a la televisió, a les pel·lícules dels dissabtes horabaixa i, sobretot, a les cançons. I pensava què passaria si no trobava ningú que l’estimàs. Ara, Raquel se’n va a viure amb Tomàs. S’haurà de plantejar què està disposada a fer per amor i descobrirà com és de bonic i difícil estimar algú de veres.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 13/04/2011

Fecha de publicación: 12/04/2011