Escuchar

Resultats provisionals de les eleccions al Consell d'Estudiants de la UIB. La constitució de l'òrgan tindrà lloc a mitjan juny

(Contenido en el idioma por defecto)

Total del cens: 2.214
Vots emesos
: 207
Participació
: 9,34%

Els estudiants de la UIB han votat els seus representants al Consell d’Estudiants. De les eleccions, celebrades dimarts, 25 de maig, han sortit elegits els estudiants que hauran de triar, en reunions posteriors, els membres de la Comissió Permanent i el president del Consell d'Estudiants. El doctor Cels Garcia, vicerector d’Estudiants i Campus, reunirà els representants a partir del 15 de juny per iniciar el procés de constitució del nou Consell d’Estudiants.

A partir d'avui s'obre un període de reclamacions fins a la publicació dels resultats definitius al Full Oficial de la Universitat.

El Consell d'Estudiants és el màxim òrgan de representació estudiantil en l'àmbit universitari i ha de tenir un representant per estudi oficial de grau, un representant addicional per cada quatre-cents alumnes matriculats per estudi i, per primera vegada, una representació dels estudis oficials de postgrau.

De les 35 circumscripcions (estudis) establertes, hi ha hagut eleccions en 6 estudis, als quals s'han presentat més candidats que els llocs necessaris per cobrir. Han estat els estudis de Dret, Filosofia, Informàtica de Gestió, Informàtica de Sistemes, Matemàtiques i Psicologia.

En total, s’han presentat 39 candidatures per ocupar alguna de les 52 places en el màxim òrgan de representació dels estudiants de la UIB. D’aquestes, 19 han estat proclamades automàticament i 18 llocs han quedat vacants. 

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 26/05/2010