Escuchar

Presentació del volum de les actes de les "Primeres Jornades d'Estudis Locals de Montuïri: Terra i gent", editades pel professor de la UIB Joan Miralles

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dissabte, 12 de febrer de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc: església parroquial de Montuïri

Tindrà lloc l’acte de presentació del volum de les actes de les Primeres Jornades d’Estudis Locals de Montuïri: Terra i gent. La presentació serà a càrrec del doctor Joan Miralles, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB i editor de l’obra; el doctor Miquel Deyà, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB; el senyor Jaume Bauzà, batlle de Montuïri; la senyora Joana M. Palou, directora del Museu de Mallorca; la senyora Cristina Rihuete, arqueòloga i directora del Museu de Son Fornés; i el senyor Gabriel Mayol, membre del Comitè Organitzador de les Jornades.

Les primeres Jornades d’Estudis Locals de Montuïri es varen realitzar els dies 28, 29 i 30 de novembre de 2008. Tingueren com a objectiu fer un estat de la qüestió sobre el coneixement que es té de la història de Montuïri en general i, de manera particular, del patrimoni. Es varen presentar ponències i comunicacions sobre el medi natural, la flora, la fauna, l'arqueologia, el patrimoni artístic, la vila durant l'Antic Règim i l'onomàstica (antroponímia i toponímia). 

Documentos relacionados

Fecha del evento: 12/02/2011

Fecha de publicación: 11/02/2011