Escuchar

Lliurament dels premis de fotografia Vols? Per una mobilitat sostenible a la UIB i el ParcBit

(Contenido en el idioma por defecto)

L’exposició romandrà a l’estació de metro de la Universitat durant el mes de juny

El Consorci de Transports de Mallorca (CTM) i l’Oficina de Gestió Ambiental i Sostenibilitat (OGAS) de la UIB han lliurat els premis del concurs de fotografia Vols? Per una mobilitat sostenible a la UIB i el ParcBit, i han inaugurat l’exposició de les obres participants.

Les vint-i-cinc imatges, que romandran al vestíbul de l'estació de metro de la UIB durant el mes de juny, fan referència al transport públic i la mobilitat sostenible a l’illa de Mallorca i tenen com a objectiu promoure els mitjans de transport més sostenibles per arribar a la UIB i el ParcBit: El transport públic, el cotxe compartit i la bicicleta.

Els guanyadors del concurs de fotografia són Izaskun Cortés, que ha rebut el primer premi, de 500 euros, Maria Neus Vich, amb 200 euros de premi, i Gaizka Merino, que rebrà 50 euros.

Aquesta inicitiva ha estat organitzada pel CTM i la consultoria de transports CINESI, conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears a través de l'Oficina de Gestió Ambiental i Sostenibilitat, i el ParcBit, i s’emmarca en el projecte europeu BENEFIT, que pretén potenciar el transport sostenible.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 07/06/2011