Escuchar

L'energia atòmica a debat. Cicle Viva Voce, organitzat pel SAC

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimecres, 9 de desembre de 2009
Hora:
19.30 h
Lloc:
edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma

El debat «Energia atòmica, és o no un perill?» enceta el programa Viva Voce. El cicle està organitzat pel Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Hi participen el doctor Carles Bona, professor del Departament de Física de la Universitat de les Illes Balears, i el senyor Sergi Saladié, professor de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, i portaveu de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya. El modera el senyor Enric Culat, periodista.

Viva Voce és una iniciativa que pretén acostar al públic en general temes d’actualitat i oferir un espai de participació.

Altres debats programats:

«Cal regular la pràctica de la prostitució?». Hi participen Pilar Barceló, advocada, i Francesca Mas, presidenta del Lobby de Dones. Modera: Rosa Campomar, periodista. Dimecres, 27 de gener.

«Del fet a la notícia: magnifiquen els fets els mitjans de comunicació?». Hi participen Felipe Armendáriz, periodista del Diario de Mallorca, i Quim Valdivielso, professor del Departament de Filosofia i Treball Social de la  UIB. Modera: Mateu Ramonell, periodista. Dijous, 25 de febrer.

«És bona la intervenció de l'Estat en l'economia?». Hi participen Xavier Capó i Josep Ignasi Aguiló, professors del Departament d'Economia Aplicada de la UIB. Modera: Miguel Manso, periodista. Dijous, 4 de març.

Fecha del evento: 09/12/2009

Fecha de publicación: 04/12/2009