Escuchar

L'aprofitament educatiu de les xarxes socials s'analitza en una jornada a la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

Dia: dimecres, 13 d’abril de 2011
Hora: 16.30 hores (recepció dels participants), 17 hores (inauguració)
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

L’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UIB i el Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació de les Illes Balears organitzen la Jornada de Xarxes Socials i Educació. Els objectius de la jornada són: presentar nous coneixements professionals, oferir eines útils als equips directius i docents i contribuir a l’anàlisi d’aquest nou espai. L’activitat s’adreça als professionals de l’ensenyament, en especial als equips directus d’educació secundària.

Inauguraran la jornada el senyor Mateu Cerdà, president del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació de les Illes Balears, i el doctor Lluís Ballester, director de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UIB.

Programa de la Jornada de Xarxes Socials i Educació


L’activitat consta de dues taules rodones amb experts i d’un torn final obert de preguntes per a les dues taules rodones.

  • Taula d’experts I: «Marc jurídic de les xarxes socials». Hi participaran el senyor José Díaz, fiscal i delegat de Delictes Informàtics de la Fiscalia Superior de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; el doctor Antoni Bennàssar, director de l’Oficina dels Drets del Menor; i el senyor Bartomeu Campaner, cap superior del cos de Policia Nacional a les Illes Balears. La coordina el senyor Joan Mas, inspector d’Educació i membre del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació de les Illes Balears.
  • Taula d’experts II: «Ús educatiu de les xarxes socials». Hi participaran el senyor Miquel Coll, director general de Personal Docent; el doctor Santos Urbina, director de CampusExtens de la UIB; i el senyor Rafel Covas, coordinador del programa de policies tutors de la Conselleria d’Interior. La coordina la senyora Catalina Moner, inspectora d’Educació i membre de la Junta Directiva del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació de les Illes Balears.

La jornada es completarà amb un taller gratuït per als inscrits a la jornada per aprendre a manejar les xarxes socials. El taller es farà divendres, 15 d’abril de 2011, a l’aula d’informàtica de Sa Riera. Aquest taller s’adreça als mestres i professors que vulguin conèixer de prop les xarxes socials.

Documentos relacionados

Fecha del evento: 13/04/2011

Fecha de publicación: 12/04/2011