Escuchar

L'any passat 4.500 universitaris visitaren el III Fòrum de l'Ocupació de la UIB

(Contenido en el idioma por defecto)

IV Fòrum de l'Ocupació de la UIB
12 i 13 de març

Els dies 12 i 13 de març de 2008 la UIB acollirà el IV Fòrum de l'Ocupació. Quaranta empreses d'àmbits diferens s'instal·laran a l'edifici G. M. de Jovellanos del campus de la UIB amb l'objectiu d'acostar-se als universitaris i conèixer de prop els professionals del futur.

Entre les empreses participants hi ha importants corporacions de les Illes Balears, com també multinacionals de diversos sectors.

Els universitaris podran visitar les empreses i entitats als seus estands i anar a les seves presentacions.

Així mateix i en el marc del Fòrum, el Departament d'Orientació i Inserció Professional-DOIP ofereix als estudiants activitats complementàries, com tallers d'orientació i assessorament professional, taules rodones de sortides professionals i presentacions d'entitats i empreses, amb l'objectiu d'orientar els universitaris sobre les sortides professionals en funció dels estudis i perfil, amb la intenció de facilitar-los la transició al món professional.

Al Fòrum de l'Ocupació de l'any passat hi varen assistir al voltant de 4.500 estudiants i titulats universitaris. La web del Fòrum recollí 450 currículums en línia, que el DOIP gestionà i dirigí a les empreses oportunes.

Les empreses del IV Fòrum de l'Ocupació:

Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Govern de les Illes Balears-SOIB, Sa Nostra Caixa de Balears, CAM–Caja Mediterráneo, Deloitte, Orizonia Corporación, Hotelbeds, SGS Tecnos, Ca'n Palerm Centre de Formació, Ferrovial- Agromán S.A., Centro Balear-Negocio, Empleo y Formación, Tui España, Mutua Balear, Garrigues, Grupo Select, Camper, Accenture, Pricewaterhousecoopers, Tirme, Palma Pictures, Caixa Galicia, Bankinter, CAEB, La Caixa, Decathlon, Sol Meliá, Diario de Mallorca, Banesto, Europcar, Banc Sabadell, Air Berlin, Spanair, Centre Balears Europa, Sacyr Vallehermoso, Ràdio i Televisió de Mallorca, ISBA S.G.R., TurisTEC-Tourism Technology, Grupo Piñero, Adecco, Turijobs.com.

Fecha de publicación: 12/03/2008