Escuchar

La catedràtica de Dret Civil de la UIB Pilar Ferrer ingressa a l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de les Illes Balears com a acadèmica numerària

(Contenido en el idioma por defecto)

La doctora Pilar Ferrer, catedràtica de Dret Civil de la Universitat de les Illes Balears, ingressarà a l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de les Illes Balears com a acadèmica numerària. En la sessió acadèmica d’ingrés, la doctora Ferrer llegirà el discurs «La codificació civil i l’anomenada “qüestió foral” a Balears».

L’acte d’ingrés tindrà lloc dilluns, 19 de desembre, a les 19.30 hores, al Col·legi d’Advocats de Palma. També hi assistiran el doctor Antoni Gili, Secretari General de la UIB, i la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària.

La doctora Pilar Ferrer és catedràtica de Dret Civil de la UIB. Entre 1995 i 1997 va ser Secretària General de la Universitat. De 1997 a 1999 va ser consellera de la Funció Pública i Interior del Govern de les Illes Balears. El 2007 va rebre la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma per la seva tasca en la Comissió Assessora de Redacció de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears, i el maig de 2010 va ser elegida acadèmica de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de les Illes Balears.

A més, ha impartit cursos de doctorat, ha dirigit diverses memòries de recera, tesis doctorals i cursos de postgrau d’expert universitari, ha dirigit congressos d’àmbit nacional i internacional, ha estat investigadora principal de projectes de recerca del Ministeri de Ciència i Tecnologia i ha impartit gran nombre de conferències en universitats d’arreu del món. És autora de més de 50 publicacions, entre llibres, capítols de llibre i articles científics. La principal línia de recerca de la doctora Ferrer és el Dret Civil de les Illes Balears.

Documentos relacionados

Fecha de publicación: 16/12/2011